Tandlægebesøg til kun 399 kr + gavekort på 500 kr

Kom billigt til tandlægen, og få et gavekort med hvis du har brug for yderligere behandling.

Lige nu kan du som ny patient hos os få en ekstra god start med en tandundersøgelse inkl. 2 røntgenbilleder* til kr. 399. Samtidig får du også et gavekort med en rabat på kr. 500, som du kan bruge til efterfølgende tandbehandling, såfremt dine tænder trænger til det.

For at benytte tilbuddet skal du skrive dit telefonnummer i formularen nederst på siden. Så vil du snarest blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Men husk at tilbuddet slutter d. 13. april 2023. Tilbuddet gives til nye patienter efter “først til mølle” princippet.

Det siger vores patienter

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dentis som tandlæge. Jeg fornemmer både stor kompetence og dygtighed! Og tak for hjælpsomhed! Og dejlig humor!
 • Man får altid en både venlig, hjælpsom og fagligt kompetent behandling samt god information hos DentisDet fik jeg i særdeleshed af Katrine i dag... Læs mere
 • Gode tandlæger, jeg er normalt meget tandlæge skræk men Dennis og Co formår at gøre behandlinger behagelige.

Alt dette får du for 399 kr.

Tandundersøgelsen inkluderer en diagnostisk undersøgelse (DG), hvor vi grundigt undersøger dine tænder for disse ting:

 • Alle synlige skader

 • Plak samt begyndende caries

 • Slimhindelidelser

 • Eventuelle sygdomme i mundhulen, såsom f.eks. parodontose

Desuden tager vi røntgenbilleder (Bitewings) af dine tænder, således at vi kan opdage eventuelle skjulte problemer.

Gavekort på 500 kr.

Skulle der være behov for yderligere tandbehandling, får du et gavekort der giver dig en rabat på kr 500. Vi udarbejder altid et overslag inden behandlingen påbegyndes. Grundet overenskomsten mellem tandlægeforeningen og regionerne, kan gavekortet ikke benyttes til undersøgelse, bitewings (røntgen), mindre fyldninger eller tandrensning.

Ingen forpligtelser

Der er INGEN forpligtelser forbundet med tilbuddet – men vi håber naturligvis at du får en god oplevelse og vil fortsætte som patient hos os.

Først til mølle

Af pladsmæssige årsager kan vi kun give et begrænset antal nye patienter mulighed for at benytte tilbuddet. Som patient modtages du i hyggelige og trygge omgivelser.

Kompetent personale

Her på klinikken har vi den holdning, at vi altid vil kunne tilbyde den bedst tænkelig rådgivning og behandling til hver enkelt patient.

Yderst tilfredse patienter

93% af vores patienter er yderst tilfrede med vores service og behandling. Tallet er en live afspejling af vores patienters tilbagemelding.

Vi lever af din tilfredshed

Vi ved, vi lever af tilfredse patienter, og aldrig er bedre end vores sidst udførte behandling. Det holder os naturligvis til ilden og det er vi glade for.

Tandlægebesøg til kun 399 kr
+ gavekort på 500 kr

Lige nu kan du som ny patient hos os få en ekstra god start med en tandundersøgelse inkl. 2 røntgenbilleder* til kr. 399. Samtidig får du også et gavekort med en rabat på kr. 500, som du kan bruge til efterfølgende tandbehandling, såfremt dine tænder trænger til det.

Vi glæder os til at se dig

Tandlægen i Hillerød, Torvet 1A, 3400 Hillerød

Betingelser

 • Tilbuddet gælder kun for nye patienter.
 • Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. patient.
 • Tilbuddet inkluderer en diagnostisk undersøgelse (DG) med regionstilskud til kr. 175,04 samt røntgenbilleder (Bitewings) til kr. 223,53 . Du betaler en samlet pris på 399 kr. Såfremt der måtte være behov for tandbehandlinger, modtager du et gavekort med en rabat på 500 kr. Gavekortet med rabatten kan benyttes til alle former for frie tandbehandlinger på vores klinik. Frie ydelser inkluderer: bedøvelse, plastfyldninger, kroner, broer, implantater, tandblegning, snorkeskinner og tandretning.

 • *Røntgenbilleder tages, hvis der er behov.
 • Gavekortet kan kun benyttes på vores klinik indenfor 3 måneder efter første besøg hos os.
 • Gavekortet kan ikke overdrages eller veksles til kontanter.
 • Denne hjemmeside er ikke en del af Facebooks/Metas hjemmeside eller Meta Inc. Denne kampagne kan heller ikke på nogen måde sammenkobles med Facebook/Meta.

 • Undgå udeblivelsesgebyr på 277 kr. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte behandling.