Få smilet tilbage med tandfacader

Hos Dentis er vi eksperter i at give dig smilet tilbage. Det kan vi blandt andet gøre med tandfacader af porcelæn.

Porcelænsfacader sættes uden på dine eksisterende tænder og kan rette både skævheder og dit smil.

Læs meget mere om tandfacader og vores behandling her.

Behold dine tænder og få tandfacader

Er du ked af dine gule eller brune tænder? Eller er mellemrummet mellem dine fortænder til gene for dig?

Porcelænsfacader kan være løsningen på mange tandproblemer, hvor du er ked af udseendet. I stedet for at udskifte tænderne med et implantat eller en bro, kan en facadebehandling ændre rigtig meget – og du kan beholde dine naturlige tænder.

Hvad er en facadebehandling?

Tandfacader – eller porcelænsfacader – er facader, der laves i porcelæn af tandlægen. Tandlægen bruger porcelæn, som slibes meget fint og lægges på din naturlige tands overflade.

Porcelæn er et meget holdbart materiale og har en naturlig farve, når du ønsker hvide tænder. Tandfacader kan bruges både til skæve tænder, misfarvede tænder, tandskader og mellemrum mellem tænderne.

Kom forbi til en snak

Er du træt af dine tænders udseende, kan vi gøre meget. Kom forbi til en snak. Vi lytter til dine ønsker, og sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning.

Vi kan også tage fotos af dine tænder for at sikre, at vi finder den løsning, der giver dig et resultat, du bliver glad for.

Få tandfacader efter slid på tænderne

Skærer du tænder?

Tandfacader kan være en god løsning, hvis du har stor slitage på dine tænder. Hvis du ikke får behandlet slid på tænderne, kan du risikere at slide tanden ind til tandbenet. Derfor er det fordelagtigt at få tandfacader på, inden du når dertil.

Så undgår du at miste dine tænder.

Vi behandler dig trygt og professionelt

Når du kommer ind på vores klinik, sørger vi altid for at tage godt hånd om dig. Vi er lyttende, spørgende og forstående.

Vi guider dig gennem hele behandlingen i trygge rammer, og vi sørger altid for, at du ikke føler ubehag ved at ligge i vores tandlægestol.

Vi har dygtige tandlæger og klinikassistenter, der elsker at sørge for, at dine tænder er sunde og flotte.