Erfaren tandlæge i Hillerød centrum

Alt inden for tandpleje og tandbehandlinger

Hos Dentis står vi klar til at byde dig velkommen på vores tandklinik i hjertet af Hillerød. Vi er en mindre klinik med fokus på den enkelte patient og den personlige kontakt. Du vil blive mødt af en tryg og hyggelig atmosfære fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Et team af professionelle behandlere

På vores klinik finder du både vores tandlæge, der har drevet klinik i mere end 30 år, en dygtig tandplejer og to klinikassistenter. Vi udfører alle former for tandbehandlinger, og vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal have lavet et klassisk tandeftersyn eller udført en kompliceret tandoperation.

Dennis

Tandlæge og indehaver, mere end 35 års erfaring som tandlæge, 30 år som klinikejer. Dennis holder sig løbende orienteret via kurser i ind og udland.

Ahmad

Assistent for Tandlægen ( Ahmad har en udenlandsk tandlæge eksamen og er i gang med at få sin danske Autorisation.

Karina

Klinikassistent - mere end 25 års erfaring.

Maja

Klinikassistentelev

Du er velkommen på vores klinik

Vores hyggelige tandklinik er placeret centralt i Hillerød, hvor det er nemt for dig at komme til. Både i bil eller med offentlig transport.

Få sunde og raske tænder med vores hjælp

il du gerne have sunde og raske tænder gennem hele livet, er det nødvendigt at sætte dig i tandlægestolen med jævne mellemrum.

Vores tandlæge og tandplejere hjælper dig med at holde dine tænder sunde og raske, og skal du have indsat et implantat eller fjernet en tand, klarer vi også det. Med vores professionelle tandbehandling kan du trygt stole på, at du og dine tænder er i kompetente hænder.

Vi gør det til en tryg oplevelse at gå til tandlæge.

Professionelle behandlere

Med mere end 30 års erfaring bag sig kan du trygt lægge dig i tandlægestolen og lade vores tandlæge se på dine tænder. Hos os får du en professionel tandbehandling.

Moderne og hyggelig klinik

Vores tandklinik i Hillerød centrum er hyggeligt indrettet med alle de moderne faciliteter, som en dygtig tandlæge skal bruge for at give dig den bedst mulige behandling.

Omsorg og pleje

Det skal være trygt for dig at gå til tandlæge. Det er en af vores vigtigste opgaver som tandlægeklinik. Vi gør hver dag vores bedste for at skabe en rar og hyggelig atmosfære på vores klinik.

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er til at gennemskue, så du ikke bliver overrasket, når du får din tandlægeregning. Vi kører med konkurrencedygtige priser, der matcher niveauet i vores område.

Er du bange for at gå til tandlæge?

Vi har alle typer af patienter på vores klinik. Lider du af tandlægeskræk, er du langt fra den eneste. Vi har stor erfaring med at håndtere den slags, og vi hjælper også gerne dig, så du kan gå til tandlægen uden at have ondt i maven.

Få overblik over vores behandlinger

Skal du have lavet et årligt tandeftersyn? Eller er der en visdomstand, der plager dig? Vi udfører alle former for tandbehandling på vores klinik, og vi tager os af alt fra tandrensning til mere komplicerede tandoperationer.

Vi hører gerne fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores priser, eller hvis du ønsker en tid hos en af vores behandlere.