En tryg og smertefri behandling

Der kan være mange undskyldninger for ikke at gå til tandlægen og få den nødvendige behandling. Som regel relaterer det sig til økonomiske grunde eller tandlægeskræk.

Hos Dentis bestræber vi os derfor efter at tilbyde den bedste behandling i trygge rammer. Er der behov for det, sørger vi for at lave en langsigtet behandlingsplan, der giver dig overblik over forløbet og prisen.

Vi vægter din tryghed højt

Din tryghed er i højsædet hos os. Sammen laver vi en behandlingsplan, der giver dig klarhed over forløbet, prisen og behandlingen.

Med en behandlingsplan kan vi sikre, at dine ønsker og behov bliver hørt, og at du får afklaring, hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring behandlingen.

Smertefri tandbehandling

Hos Dentis tilbyder vi en smertefri tandbehandling. Vi anvender lokalbedøvelse, når der er behov for det og tilbyder lattergas i tilfælde af angst og tandlægeskræk. Vigtigst af alt skaber vores dygtige personale rammerne for en tryg og god oplevelse i tandlægestolen, så du går opløftet herfra.

 Til dig med tandlægeskræk

Vores professionelle personale er yderst kompetente, når det kommer til at håndtere tandlægeskræk. Vi opfordrer vi dig til at ringe til os inden din behandling, hvis du er påvirket af tandlægeskræk.

Er du åben omkring din frygt og bekymringer, kan vi tage godt hånd om dig og sikre en tryg oplevelse ud fra dine behov og ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har tandlægeskræk?
    Det er altid en god idé at tage en snak med din tandlæge om dine bekymringer, så tandlægen er oplyst omkring dine behov og ønsker. Derudover bør du møde op til behandlingen veludhvilet og i god tid, så du selv er med til at skabe de bedste forudsætninger for en rolig og tryg atmosfære.
  • Hvad koster det at gå til tandlægen?
    Prisen afhænger af, hvad du skal have lavet. Du kan se vores prisliste her. Det er værd at bemærke, at listen er vejledende.

  • Er en tandbehandling altid smertefri?
    Ja. I tilfælde af at du har behov for lokalbedøvelse, vil den eneste smerte komme fra stikket fra bedøvelsen. Denne smerte vil opleves i form af en let svien, der forsvinder hurtigt igen.