Vi hjælper med at reducere uønsket tandmellemrum

For nogle er et mellemrum mellem tænderne en kærkommen del af deres identitet og udtryk. For andre er det en kilde til frustration og usikkerhed. Hører du til sidstnævnte gruppe, har vi hos Dentis den rette behandling til dig.

Læs med her på siden og bliv klogere på dine muligheder.

Disse behandlingsmuligheder tilbyder vi

Har du et stort mellemrum mellem tænderne, kan vi tilbyder dig forskellige behandlinger:

  • Tandregulering
    En tandregulering foretages med en bøjle, som skal sidde på et vis antal måneder afhængig af omfanget. Vi tilbyder behandling med bøjle til alle aldre, og i dag har du mulighed for at vælge en usynlig bøjle, således at det ikke er æstetisk generende for dig.

  • Plastopbygning
    Ønsker du at slippe for at bruge bøjle i en længere periode, kan vi lukke mellemrummet med en plastopbygning, som hæftes på de tænder, der grænser op til det uønskede mellemrum. En plastopbygning kan være en god løsning, hvis der er tale om små mellemrum mellem fortænderne.

  • Facader eller kroner
    Facader eller kroner er løsninger, der kan tages i brug for at lukke store mellemrum. Med en facade sættes en tyndt lag porcelæn uden på dine tænder, der reducerer mellemrummet. Kroner er et større indgreb, da din naturlige tandkrone slibes ned for at få en kunstig fremstillet krone sat ovenpå. På den måde kan vi reducere mellemrummet og designe dit smil.

Hvorfor får man mellemrum mellem tænderne?

Der kan være mange årsager til tandmellemrum. Hvor det hos nogle er medfødt, er det hos andre noget, der udvikler sig over tid. Det kan f.eks. skyldes, at tænderne er for små til kæben, eller at tænderne langsomt har bevæget sig væk fra hinanden.

Vi kan reducere mellemrummet uanset årsagen til problemet.

En kosmetisk behandling

Mellemrum mellem tænderne er ikke noget, du skal behandles for. Da det ikke er skadeligt eller usundt, er det en behandling, som foretages af kosmetiske hensyn.

Hos Dentis er vi dygtige til at reducere tandmellemrum, så du opnår et smil, du er glad for. Er du i tvivl om, hvorvidt du vil have foretaget behandlingen, er det værd at vide, at tandmellemrum også har hygiejnemæssige fordele. Det er lettere at komme til med tandbørsten og fjerne madrester og uønskede bakterier.