Behandlinger med vægt på forebyggelse

Hos Dentis i Hillerød tilbyder vi alle former for tandbehandling. Vores mål er altid at behandle dig smertefrit og benytte os af moderne behandlingsmetoder, der sikrer dig det bedste resultat.

Vi giver altid dine tænder de bedste betingelser for at være sunde og raske.

Vi både behandler, rådgiver og guider, så du kan bevare dine tænder længst muligt.

Skal vi finde en tid til dig?

Er du ny patient?

Udfyld gerne Helbredsskema online før din første konsultation.

Vi matcher prisen!

Vi matcher prisen på din implantat behandling!
Klik ind og læs mere om hvordan vi sikrer dig topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Klik her

Vi holder os altid opdaterede på udviklingen

Tandlægefaget står aldrig stille, og vi holder os altid opdaterede på den seneste udvikling, så vi kan behandle dig bedst muligt.

Vi vil altid kunne tilbyde den bedste behandling og rådgivning, og derfor uddanner vi os indenfor behandlinger, produkter, sygdomme og udstyr. Det gør vi via kurser, seminarer og efteruddannelse.

Resultatet er, at du altid er sikker på at kunne få den bedste behandling hos Dentis.

Se alle vores behandlinger

Herunder kan du se og læse om alle vores behandlinger.
Vil du læse mere uddybende om en specifik behandling, kan du blot klikke på den.

Akut

Caries

Tandrensning

Tandhalse

Tandfyldninger

Forebyggelse

Behandlingsplan

Rodbehandling

Parodontose

Laser

Broer

Implantat

Kroner

Tandkroner samme dag

Tandproteser

Tandlægeskræk

Kirurgi

Kæbeled

Bidskinner

Snorkeskinne

Visdomstænder

Tandudtrækning

Tandregulering

Tandblegning

Tandmellemrum

Tandfacader

Tandsmykker

Akut

Har du fået akut tandpine eller gener, der er uudholdelige? Det er ikke rart, og derfor tilbyder vi også en akut tid til dig, der skulle have brug for det. Ring til os og bestil en tid. Så fjerner vi de gener, som hæmmer din livskvalitet.

Læs mere om akut behandling

Caries

Caries er også kendt som huller i tænderne og er meget normalt. Når du har et hul i tanden, behandler vi det effektivt og med et kosmetisk flot resultat til følge. Ligeledes rådgiver vi dig om god mundhygiejne, så du kan forebygge.

Se mere her

Tandrensning

En tandrensning er et effektivt værktøj mod sygdomme som parodontose eller tandkødsbetændelse. Det er oftest vores tandplejere, der står for tandrensningen ved brug af håndinstrumenter og ultralyd.

Få mere at vide

Tandhalse

Tandhalse kan være ubehageligt, og du kan miste lysten til at spise varmt eller koldt, når du oplever et jag i tænderne. Vi hjælper dig, så du igen kan spise ugeneret.

Klik her og læs mere

Tandfyldninger

Har du hul i tanden, er en tandfyldning et effektivt værktøj, så hullet ikke udvikler sig. Vi laver flotte kosmetiske løsninger i plast, som samtidigt er holdbare og sikrer dig en høj funktionalitet.

Læs mere om tandfyldninger

Forebyggende behandling

Det bedste er at komme skaderne, sygdommen eller generne i forkøbet. Det er et vigtigt kerneområde hos os, og derfor yder vi professionel forebyggende behandling, så problemet bliver stoppet i tide.

Klik her og læs om forebyggelse

Behandlingsplan

Dentis er en gennemsigtig klinik, og derfor laver vi altid en grundig behandlingsplan for dig og kommer med en pris på din behandling. På den måde er der ingen uforudsete udgifter eller ubehagelige overraskelser.

Læs mere om vores behandlingsplaner

Rodbehandling

Er bakterierne i et hul nået ned til nerverne, er det nødvendigt at rodbehandle. Vi sørger for en smertefri behandling og får reddet din tand. Dertil vurderer vi, om det er bedst at få en fyldning eller tandkrone.

Se mere om rodbehandling

Parodontose

Parodontose er en normal folkesygdom, som rammer mange danskere. Parodontose ødelægger knoglen omkring tænderne, og tænderne kan i sidste ende falde ud. Det sørger vi for ikke sker.

Læs mere om parodontose

Laser

Vi kan som noget eksklusivt tilbyde laserterapi i vores behandlinger. Det bruger vi blandt andet i forbindelse med behandling af parodontose for at sikre det bedste resultat.

Læs, hvordan vi gør

Broer

Mangler du flere tænder i over- eller undermunden, kan du være hæmmet både funktionelt og kosmetisk. Med en flot og naturtro bro giver vi dig flotte kunstige tænder, der er så tæt på naturlige som muligt.

Klik her og læs om broer

Implantat

Har du mistet en tand, er et implantat en god løsning. Et implantat vil føles naturligt, og du vil ikke opdage, det ikke er din naturlige tand. Vi giver dig en flot løsning.

Få mere at vide

Kroner

En tandkrone beskytter dig, hvis du har en beskadiget tand, som er ustabil eller ikke ret stærk. Vi kan lave tandkronen som en flot og naturlig løsning, som både er kosmetisk og funktionel.

Se mere

Tandkroner samme dag

Skal du have en tandkrone, kan vi give dig den med hjem samme dag med CEREC-teknologien. Dermed er du fri for at få en midlertidig løsning eller en løsning, der ser unaturlig ud.

Få mere viden om tandkroner samme dag

Tandproteser

Mangler du en eller flere tænder i munden – og en bro eller et implantat er ikke en optimal løsning – tilbyder vi tandproteser. Det giver dine tænder en høj funktionalitet.

Se her

Tandlægeskræk

Er du bange for at gå til tandlægen? Du er ikke den eneste. Hos Dentis tager vi tandlægeskræk seriøst, og vi lytter til din frygt og forsøger i fællesskab med dig at finde den bedste løsning.

Læs mere om vores hjælp

Kirurgi

Skal du have lavet et indgreb, sørger vi altid for at gøre det smertefrit. Vi guider dig altid grundigt inden operationen, og er du nervøs, snakker vi med dig. Vi har også en musikafspiller, hvis du gerne vil høre musik undervejs

Læs om kirurgi

Kæbeled

Har du problemer med dine kæbeled, kan det hæmme din funktionalitet meget. Ofte skyldes problemet, at dine kæber ikke harmonerer indbyrdes. Det problemer løser vi effektivt og smertefrit.

Tryk her og læs mere

Bideskinner

Bidproblemer kan give dig gener som f.eks. hovedpine, der kan være hæmmende for livskvaliteten. Derfor er det vigtigt at komme problemet til livs.

Læs om vores behandling

Snorkeskinner

Snorker du til gene for både dig selv og din partner? 40% af befolkningen snorker, men hjælpen er nær. Med en snorkeskinne kan du komme snorken til livs og forbedre både din og dine nærmestes søvn.

Se mere om snorkeskinner

Visdomstænder

Dine visdomstænder kan forårsage store gener og give problemer med tandkødslommerne. Skal du have en eller flere visdomstænder fjernet, sørger vi altid for at gøre det skånsomt og effektivt.

Bliv klogere her

Tandudtrækning

Vi trækker tænder ud som et mindre operativt indgreb. Vi behandler dig altid smertefrit og sørger for, at resultatet bliver effektivt, og dine gener bliver fjernet.

Læs mere om tandudtrækning

Tandregulering

Har du skæve tænder, kan det hæmme både dit selvværd og dine tænders funktionalitet. Vi har effektive og usynlige måder at rette dine tænder på. Kontakt os, hvis du er træt af at have skæve tænder.

Læs mere her

Tandblegning

Dine tænder kan blive brune og gule som følge af kaffe, rødvin og tobak. Vi tilbyder en effektiv og professionel tandblegning, der giver dig dine hvide tænder tilbage. Så er der ingen undskyldning for ikke at smile.

Se mere her

Tandmellemrum

Har du et stort mellemrum mellem dine fortænder, kan det ramme dit selvværd, da det er det første, mange vil opdage. Vi kan fjerne mellemrummet og give dig selvtilliden tilbage.

Bliv klogere på behandlingen

Tandfacader

Tandfacader – eller porcelænsfacade, som det også kaldes – er en belægning uden på dine tænder, som giver dem et hvidt udseende. Vi sørger for en effektiv behandling med et flot resultat til følge.

Se mere om tandfacader

Ingen økonomiske overraskelser

Når en større behandling er nødvendig, ønsker vi også ”at have dig med på holdet”. Det første vi gør, er at udarbejde en personlig behandlingsplan til dig. Den indeholder en beskrivelse af det kommende behandlingsforløb og et tilbud.
Behandlingsplanen kan også indeholde alternative behandlingsforslag til dig med tilhørende prisalternativer. Sammen med en af vores patientvejledere gennemgår du behandlingsplanen nøje, så vi er enige om hvad, der skal laves, hvornår det skal laves og hvad det kommer til at koste.
På den måde spiller vi sammen og får afstemt krav og forventninger før behandlingen går i gang, så der ikke opstår eventuelle økonomiske overraskelser hen ad vejen. Du skal vide og acceptere hvad du går ind til – det er vores holdning.

Ingen unødvendige smerter

Vi mennesker har forskellige smertetærskler. Nogle føler ganske mere smerte end andre ved samme påvirkning. Herudover har vi heller ikke den samme indstilling til smerter. Nogle mennesker kan derfor mene, at det overhovedet ikke må kunne mærkes at en tand bliver behandlet, mens andre har en anden indstilling.
Her på klinikken tager vi udgangspunkt i din smertetærskel og din indstilling. Vores holdning er den, at du naturligvis ikke skal have unødvendige smerter. Vi har både det mest moderne udstyr og personalet til at holde dig smertefri når du gå til tandlæge hos os.
Laser er en af måderne til smertefri behandling af dine tænder.