Bideskinne – kom kæbespændinger og hovedpine til livs

Døjer du med spændinger i kæbe, hovedpine og søvnløshed? Årsagen kan være, at du ubevidst skærer tænder om natten. Med en bideskinne afhjælper du presset på dine tænder og får mere velvære i dagligdagen.

Hos Dentis kan vi hjælpe med at lave en bideskinne til dig. Læs mere om metoden her, og hvilke fordele skinnen har for dig.

Hvad er en bideskinne?

En bidskinne er en skinne af plast, som kan afhjælpe gener ved ubevidst skæring af tænder eller et skævt bid. Bideskinnen sikrer, at presset på tænderne mindskes, så du kan undgå gener som hovedpine eller kæbespændinger.

Du har bideskinnen på om natten, da det er her, mange ubevidst skærer tænder.

Hvornår skal du bruge en bideskinne?

Skæring og tandpres opstår typisk i stressede situationer eller ved dårlig tandstilling og kan medføre kraftige spændinger, hovedpine og søvnløshed. Faktorer, der er med til at ødelægge dagligdagen.

Kan du nikke genkendende til stresssymptomer, bør du kontakte os, så vi kan afhjælpe problemet hos dig med en bideskinne.

Ondt i kæben? Få lavet en bideskinne

Vågner du ofte op med ømhed i kæben? Så kan årsagen være, at du skærer tænder om natten. Hos Dentis er vi eksperter i at lokalisere kæbeledsproblemer.

Er problemet din tandstilling, kan vi hjælpe dig – og samtidig være bindeleddet til en fysioterapeut, der er ekspert i spændinger i kæbeområdet.

Få forbedret din nattesøvn

En god nattesøvn er alfa og omega for dit velvære. Derfor kan du altid tale med os, hvis du døjer med gener fra tænder eller kæbe, der forstyrrer din søvn.

Det kan for eksempel være en bideskinne, men vi laver også snorkeskinner. Snorker du om natten, kan det forværre søvnen og gøre dig uoplagt til dagens gøremål. Hos Dentis hjælper vi med at fremstille en snorkeskinne til dig, så du kan sove bedre.

Ofte stillede spørgsmål om bideskinner

  • Hvad er en bideskinne?
    En bideskinne er af plast, du bruger om natten, hvis du skærer tænder eller har et skævt bid.

  • Hvad hjælper en bideskinne med?
    En bideskinne forhindrer ikke tænderskæren, men mindsker presset på tænderne og reducerer derved hovedpine og kæbespændinger.

  • Hvad koster en bideskinne?
    Hos Dentis laver vi altid et individuelt prisoverslag til dig, også når det kommer til bideskinner. Se vores prisliste her.