Tandproteser

At mangle tænder er hverken rart eller et kønt syn. En tandprotese kan klare problemet hvis den ellers bliver tilpasset nøjagtigt og omhyggeligt

Din egen tandlæge kender dig og dine tænder bedre end en tandtekniker. Derfor tilbyder vi her på klinikken at lave dine tandproteser. Både hele tandproteser og delproteser. Af gode kvalitetsmaterialer der er tilpasset din mund og dine gummer, så tandprotesen altid sidder fast.

Delprotese

En delprotese er en relativ billig og god løsning på manglende tænder. Både hvis du mangler en enkelt tand, eller, hvis du har mistet så mange, at du kun har enkelte tænder tilbage i munden. Den føles typisk mere fastgjort end en helprotese.
Delproteser sidder fast ved hjælp af bøjler. Nogle af disse placerer vi på tændernes tyggeflader, for at dine egne tænder kan bære en del af tyggetrykket. Dermed bliver dine gummer ikke belastes så hårdt. En delprotese er virkelig nem at rengøre, da du kan tage den ud. Du kan børste den på samme vis, som du børster dine øvrige tænder.
Den mest sikre måde at fastgøre en delprotese på er ved brug af implantater. Her kan delprotesen eksempelvis sættes fast ved hjælp af trykknapper. På den måde sidder delprotesen helt og holdent fast.

Helproteser

Har du brug for hele sæt af tandproteser, laver vi også disse uden du behøver at blive sendt til en tandtekniker. Det er vores erfaring, at det også giver det bedste resultat for vores patienter i form af helproteser, der virkelig passer og sidder, som de skal.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid?
Ring til os eller udfyld formularen til højre

Telefontider:
Man 8.30 – 15.30
Tirs 8.30 – 17.00
Ons 8.30 – 16.00
Tors 8.30 – 16.00
Fre 8.30 – 14.00