Vi udfører skånsom og risikofri tandkirurgi

Tandkirurgi dækker over forskellige indgreb. Det kan gælde alt fra fjernelse af visdomstænder til indsættelse af tandimplantater. Hos Dentis udfører vi kirurgiske tandbehandlinger med stor sikkerhed og præcision, så du kan føle dig tryg fra start til slut.

Læs mere om tandkirurgi her.

Hvornår er kirurgiske behandlinger nødvendige?

Kirurgiske behandlinger af tænderne er et større indgreb. Derfor bliver de som oftest taget i brug, hvis der er sket skade på én eller flere tænder, der ikke kan løses med almindelige behandlinger, såsom fyldninger.

Det kan være tandimplantatbehandlinger efter traumer, fjernelse eller modellering af tandkød ved parodontose, kosmetiske behandlinger eller fjernelse af knækkede rødder eller rodspidsbetændelser.

Hvordan foregår et kirurgisk indgreb?

Inden en kirurgisk behandling stiller vi diagnosen og planlægger indgrebet ud fra røntgenbilleder eller scanninger.

På den måde får vi mulighed for at se din kæbe- og mundhulestruktur, hvilket giver optimale betingelser for at udføre indgrebet med fuld præcision.

Er tandkirurgi smertefrit?

Du vil altid blive lokalbedøvet eller komme i fuld narkose under en kirurgisk tandbehandling. Derfor vil du intet mærke til indgrebet.

Ønsker du et fuldt overblik over hele forløbet, tilbyder vi at lave en smertefri behandlingsplan til dig. Så kan du føle dig tryg ved forløbet hele vejen igennem.

Lider du af tandlægeskræk? Fortæl os om det

Er du utryg ved at gå til tandlægen, kan du altid fortælle os om det. Det giver os et bedre grundlag for at imødekomme dig. Særligt store indgreb kan forstærke tandlægeskræk, og derfor opfordrer vi dig altid til at tale med os om det.

Vi byder dig varmt velkommen på klinikken

På vores klinik i Hillerød får du altid en professionel behandling med dig i fokus. Vores mål er at sikre dig sunde og raske tænder, men også at skabe trygge rammer, hvor du føler dig tryg.

Vores team af dygtige medarbejdere lytter grundigt til dig, så du får den rette behandling.

Få udført store og små tandbehandlinger

Som patient hos Dentis kan du få hjælp til alle typer af tandbehandlinger. Lige fra det regelmæssige tandtjek til det store kirurgiske indgreb. Uanset hvad du skal have lavet, gør vi det med professionalisme og omsorg for dig.

Ofte stillede spørgsmål om tandkirurgi

  • Hvad er tandkirurgi?
    Det gælder større indgreb, såsom tandimplantater, fjernelse af visdomstænder eller rodspidsbetændelse eller modellering af tandkød.
  • Gør tandkirurgi ondt?
    Du bliver enten lokalbedøvet eller lagt i fuld narkose og vil derfor ikke mærke noget undervejs.
  • Hvad, hvis det gør ondt efter indgrebet?
    Mærker du ømhed eller smerter, når bedøvelsen er væk, kan du tage smertestillende tabletter i et par dage efter indgrebet.