Smertefri behandling af paradontose med laser

Har du en uopdaget tandkødsbetændelse, kan det føre til paradontose. Paradontose kan give store skader på dine tænder, og derfor er det vigtigt at få behandlet sygdommen i tide.

Hos Dentis i Hillerød tilbyder vi en ny laserbehandling mod paradontose uden smerter. Læs mere om behandlingen her.

Effektiv behandling af paradontose med laser

Den nyudviklede Nd:YAG-laser dræber bakterierne ved paradontose og er særligt egnet til at desinficere tandkødslommerne. På den måde destrueres både plak, tandsten og mikroorganismerne ved bestrålingen.

Vælger du brug af laser, kan tandplejeren kombinere behandlingen med en tand- og tandrodsrensning.

Hvad er paradontose?

Paradontose opstår gennem bakterier, der samler sig i tandkødsranden. Sygdommen begynder som tandkødsbetændelse og kan i yderste konsekvens betyde, at dine tænder løsner sig eller falder ud.

Paradontose er mest alvorligt, når det sidder mellem tænderne eller ved de bagerste kindtænder. Her kan det være ekstra svært at fjerne ophobningen af bakterier.

Hvordan opdager vi paradontose?

Hos Dentis er vi eksperter i tandbehandling og kan hurtigt afklare, om du har paradontose.

Vores dygtige tandlæger og tandplejere tager både røntgenbilleder og måler dybden af tandkødslommerne, når de skal finde frem til, hvorvidt du har paradontose – og eventuelt hvor fremskreden sygdommen er.

Hvad er tegnene på paradontose?

Hvis dit tandkød begynder at bløde eller er ømt og rødt, kan det være tegn på tandkødsbetændelse.

Har tilstanden udviklet sig til paradontose, kan du opleve, at dine tænder begynder at løsne sig. Her er det yderst vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt, så vi kan behandle sygdommen.

Sådan undgår du sygdomme i tandkødet

Det bedste måde at undgå paradontose er at pleje dine tænder og dit tandkød. Det gælder både grundig tandbørstning og brug af tandtråd.

Sørg for at komme ind til os på klinikken regelmæssigt, så vi kan holde øje med, at dine tænder og dit tandkød er sundt og fri for betændelse.

Vi har fokus på den enkelte patient

Når du træder ind i klinikken, er vores mål at løse dine tandproblemer.

Derudover gør vi meget ud af at møde dig på dine præmisser. Vi har fuld forståelse for, at det ikke er alle, der er glade for at gå til tandlægen. Er du nervøs for at blive behandlet, så tag en snak med os om det – det kan lette nervøsiteten.

Ofte stillede spørgsmål om laser­behandling

  • Hvad er laserbehandling mod paradontose?
    Med den nyudviklede laserbehandling kan vi både dræbe bakterier og desinficere tandkødslommerne. Laserlyset kan nå selv de vanskeligste steder i mundhulen.
  • Gør det ondt at få laserbehandling?
    Du vil ikke opleve gener ved laserbehandlingen. Det gør det til en både smertefri og effektiv tandbehandling.
  • Har jeg paradontose?
    Har du blødende, ømt og rødt tandkød sammen med løse tænder, kan det være tegn på paradontose.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os.