Få en tandkrone uden ventetid med nyeste teknologi

Har du en svækket eller defekt tand, kan du få en ny kunstig tandkrone. Den fungerer som en omsluttende hætte, der sikrer tandens overlevelse samt et sundt bid.

Hos Dentis anvender vi den nyeste teknologi til at lave tandkroner. Det betyder, at du slipper for irriterende ventetid, når du skal have påsat en kunstig krone som erstatning for din naturlige tand.

CEREC sikrer dig en ny tandkrone her og nu

Førhen har det at få en tandkrone været en længerevarende proces. Først måtte du nøjes med en midlertidig krone og derefter vente op til 14 dage, indtil den permanente krone var fremstillet hos tandteknikeren og kunne monteres.

Sådan foregår det ikke hos Dentis.

På vores klinik i Hillerød anvender vi den nyeste computerteknologi, CEREC. Teknologien betyder, at vi kan designe, fremstille og montere din tandkrone samme dag. Det hele sker, mens du ligger i tandlægestolen første gang, hvorfor du slipper for at bruge din tid på flere tandlægebesøg.

Sådan fungerer CEREC

Ved hjælp af et lille scannerkamera, som vi fører over stedet, hvor den nye tandkronen skal sidde, kan vi beregne den nøjagtige form og farve på kronen.

Når scanneren har designet kronen, fremstilles den med det samme via en fræser, der er tilknyttet computeren. Dernæst er kronen klar til at blive monteret.

Tandkroner, der ligner naturlige tænder

Hos Dentis laver vi naturtro tænder. Tandkronen bliver fremstillet i en speciel keramisk porcelæn, som giver et naturligt udseende og sikrer den samme hårdhed som naturlige tænder. Det vil derfor ikke være muligt at se, at tandkronen ikke er din naturlige tand.

Den bedste service

Vi ved, hvor irriterende det er at bruge tid på at rende frem og tilbage til tandlægen. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde vores patienter den bedste og hurtigste service ved at investere i den nyeste teknologi. Bestil tid allerede i dag og få en hurtig behandling.

Ofte stillede spørgsmål om tandkroner

Vil mine tænder se naturlige ud med en tandkrone?

Ja. Med CEREC kan vi lave porcelænskroner, der ligner dine resterende tænder på en prik, hvad angår farve, form og størrelse.

Gør det ondt at få en tandkrone?

Det gør ikke ondt at få en tandkrone. Du vil få lokalbedøvelse, inden vi sliber på din naturlige tand for at gøre klar til monteringen af kronen.

Hvor lang tid holder en tandkrone?

Det varierer alt efter, hvor godt du passer på den. Med almindelig god tandhygiejne og daglig pleje kan en tandkrone snildt holde 10-15 år.