Når du afslutter din gang hos den kommunale skoletandpleje eller flytter til en ny kommune, skal du selv beslutte, hvem der skal være din nye tandlæge. Der er mange at vælge imellem, så spørgsmålet er, hvad du skal du lægge vægt på, når du skal finde professionel assistance til dine tænder.

Dentis er en tandlæge i Hillerød, der sætter den enkelte patient og den personlige kontakt i centrum. Vores klinik er lille, og vi har en god dialog med alle patienter, hvilket betyder, at vi har føling med, hvad der betyder noget for dem, når de vælger tandlæge – og der er én fællesnævner: Tryghed.

 

Tryghed er afgørende for en god oplevelse

Det kan være svært at måle på begrebet tryghed. For hvad er det helt præcis, der gør, at du føler dig tryg i nogle omgivelser frem for andre – og med nogle mennesker frem for andre?

Hos Dentis ser vi det at skabe tryghed for patienterne som en af vores vigtigste opgaver, og det gør vi gennem flere forskellige tiltag:

1) Varm og hyggelig atmosfære

En tandlægeklinik kræver høje hygiejniske standarder, og de enkelte rum til behandling er naturligvis indrettet herefter. I receptionen og venteværelset og de omkringliggende rum har vi derimod gjort en indsats for at skabe en varm og hyggelig atmosfære, hvor du kan slappe af og få ro i hovedet for en stund.

2) Imødekommende personale

Når du træder ind ad døren hos Dentis, møder du med det samme vores søde og imødekommende personale. Vi tager os tid til at lytte til dine behov, og vi hjælper dig med det, du har brug for – og vi møder dig altid med et smil. Vi tror nemlig på, at medmenneskelighed og nærvær er fundamentet for en tryg oplevelse.

3) Høj faglighed og kvalitet

Udover smil, varme og medmenneskelighed er det helt essentielt for en tryg oplevelse, at du kan stole på vores faglighed. Vores tandlæge og klinikejer har drevet klinik i mere end 30 år, og han såvel som vores tandplejer og klinikassistenter deltager løbende på efteruddannelseskurser for at sikre, at vi altid tilbyder de bedste løsninger til vores patienter.

 

tandlæge i Hillerød

 

Lad os være din tandlæge i Hillerød

Har du brug for en tandlæge i Hillerød, byder vi dig gerne velkommen på vores klinik i hjertet af byen. Klinikken er let at komme til med både bil, cykel og offentlig transport, og vi garanterer dig et personale, der møder dig med stor varme og imødekommenhed – og som ikke mindst lytter til dine behov.

Har du tandlægeskræk, eller er du på andre måder nervøs for at gå til tandlæge, så tager vi hånd om det. Vi garanterer dig en smertefri behandling, og vi sørger for at holde dig kontinuerligt opdateret på behandlingsforløbet, ligesom vi giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor lang tid en given behandling må tage. Vi lytter til dig – og du styrer tempoet.

FAQ

Hvad koster det at gå til tandlæge?

Prisen for at gå til tandlæge varierer fra behandling til behandling, men hos Dentis giver vi dig altid prisen, inden vi starter behandlingen, så du ved, hvad du kan forvente.

Kan I håndtere patienter med tandlægeskræk?

Ja, hos Dentis har vi stor erfaring med patienter med tandlægeskræk, og vi kan garantere dig en helt smertefri behandling, hvor du selv styrer tempoet. Vi tager os den nødvendige tid til at hjælpe dig, så du er tryg under behandlingen. Har du behov for fuld narkose, kan vi også hjælpe med det.

Kan jeg vælge en tandlæge i Hillerød, hvis jeg arbejder der?

Ja, du kan sagtens vælge en tandlæge i Hillerød, selvom du har bopæl et andet sted. Vi anbefaler, at du vælger en klinik, der enten ligger tæt på dit arbejde eller tæt på dit hjem, så det bliver enkelt og let at komme til tandlæge.