Tandkroner samme dag

Ny tandkrone samme dag – uden ventetid

En tandkrone er en erstatning af porcelæn, som dækker hele den naturlige tandkrone, når denne er defekt.
En stiftkrone er en tandkrone, som sidder fast på den naturlige tandrod med en stift i rodkanalen. Det vil sige, at en stiftkrone altid sidder på en tand, som er rodbehandlet og mangler det meste af den naturlige tandkrone.

Undgå ventetid – få en ny tandkrone her og nu

I stedet for at skulle gå rundt i dage eller uger med en midlertidig, til tider ubehagelig og ikke særlig naturligt udseende tandkrone, mens tandlægen sendte dit aftryk til et eksternt dentallaboratorium, kan Dentis nu ved hjælp af ny computerteknologi (CEREC) designe, fremstille og montere din endelige tandkrone med det samme. Vi fører ganske enkelt et lille scannerkamera over stedet, hvor den nye krone eller indlægget skal sidde, og al information lagres i en CEREC computer, der beregner nøjagtigt, hvilken form den nye krone eller indlæg skal have. En lille fræser, der er tilsluttet computeren, skærer så indlægget eller kronen i den nøjagtige form og farve med det samme, og tandkronen er lige til at montere.

Helt som naturlige tænder

Tandkronen fremstilles i en speciel keramisk porcelæn, der har samme hårdhed og udseende som en naturlig tand. Tandkronen ligner og fungerer som helt naturlig tand.