Forbedr livskvaliteten med en snorkeskinne

Snorker du om natten? Hver fjerde dansker snorker regelmæssigt, og for mange forringer det søvnen i sådan en grad, at det går ud over energien og den generelle livskvalitet.

Generer din snorken dig og din partner, kan du løse problemet med en snorkeskinne. Læs med her på siden.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en skinne fremstillet i plastmaterialet akryl, der holder din underkæbe på plads i en fremskudt position. Når kæben fastlåses, vil du få frie luftveje under søvnen, som forebygger de vibrationer i svælget, der forårsager snorken. Skinnen hjælper dermed til mindre snorken og bedre søvnkvalitet.

Snorkeskinnen fremstilles til dit tandsæt og har bøjer, der går op og hæfter sig på flere af dine tænder.

Hos Dentis specialfremstiller vi din snorkeskinne

Der findes forskellige standardiserede snorkeskinner på markedet. Disse kan være fine at anvende til at teste, om en snorkeskinne kan have en effekt hos dig. Disse skinner passer dog ikke 100% til dit tandsæt og giver dermed heller ikke den optimale virkning på sigt.

Hos Dentis laver vi snorkeskinner specialfremstillede til din mund og tænder. Dermed opnår du de bedste forudsætninger for en god nattesøvn og høj livskvalitet.

Snorkeskinnen fremstilles ved, at dine kæber scannes med en 3D-scanner. Herefter laver vi mål af, hvor langt din underkæbe skal skydes frem. Derefter kan skinnen udformes og tilpasses.

Hvornår bør man overveje en snorkeskinne?

Hvis du eller din partner er generet af snorken, som kommer af et tillukket svælg, bør du overveje at investere i en snorkeskinne.

En snorkeskinne kan også hjælpe mod søvnapnø, hvor du har pauser i vejrtrækningen som følge af blokerede luftveje under søvnen. Ved søvnapnø vågner hjernen kortvarigt, da den ikke får ilt nok. Det betyder, at søvnen konstant afbrydes, hvilket kan have helbredsmæssige konsekvenser på sigt.

Virker en snorkeskinne for alle?

Nej. Det afhænger af, hvorfor din snorken opstår. Derfor skal en øre-næse- halslæge også tjekke dig, før du kommer forbi klinikken. En snorkeskinne kan hjælpe dig, hvis din snorken skyldes et tillukket svælg.

Ofte stillede spørgsmål om snorkeskinne

Hvad gør en snorkeskinne?

En snorkeskinne skaber frie luftveje, så du ikke snorker. Skinnen kan afhjælpe dårlig søvn og dermed uoplagthed og koncentrationsbesvær.

Hvem kan have gavn af en snorkeskinne?

Du kan have gavn af en snorkeskinne, hvis du snorker som følge af et tillukket svælg eller lider af søvnapnø.

Hvad koster en snorkeskinne?

Du kan se prislisten over vores ydelser her eller ringe til os for nærmere information.