Tandsmykker – til dig, der vil fremhæve dit unikke smil

Ønsker du et tandsmykke?

Vi har tandsmykker i alle afskygninger, der kan understøtte din personlighed og fremhæve dit flotte smil. Læs med her på siden og bliv klogere på, hvordan behandlingen foregår, og hvad du skal være opmærksom på.

Tandsmykker til enhver smag

Tandsmykker bruges i dag hyppigt som udsmykning.

Et tandsmykke giver en let blinkende effekt, hver gang du smiler eller taler. Nogle bruger de små smykker til at fremme et udtryk eller en del af deres personlighed.

Hos Dentis har vi tandsmykker til enhver smag. Du kan vælge mellem alt fra små diskrete diamanter og store farverige sten til figurer i guld og sølv.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved en tandsmykkebehandling pudser vi din tand ren og limer dit valgte smykke på. Limen er beregnet til at bruges på tænder og har altså ingen skadelige følgevirkninger.

Behandlingen tager blot et par minutter, og der er ingen smerte eller ubehag forbundet med påsætningen.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at få fjernet smykket, tager det ganske kort tid. Det vil ikke efterlade spor – højst lidt lim, som tandlægen nemt fjerner.

Pas på dine tænder

Når du får et tandsmykke, er det vigtigt, du sørger for at holde området ved smykket rent, da der let kan ophobe sig bakterier. Af samme grund anbefales tandsmykker ikke, hvis du har begyndende huller i tænderne.

Sørg for at holde en god mundhygiejne. Det gør du med almindelig tandbørstning to gange dagligt samt med en ekstra omhyggelig og forsigtig rensning omkring tandsmykket. Derved forhindrer du, at bakteriebelægninger fæstner og udvikler sig.

Bestil tid til at få et tandsmykke

Giv dit smil et ekstra pift med et flot tandsmykke. Hos Dentis sørger vi for, at tandsmykket påsættes ordentligt. Vi giver dig den nødvendige vejledning i forhold til rengørelse og vedligeholdelse.

Ofte stillede spørgsmål om tandsmykker

  • Hvor længe holder et tandsmykke?
    Er tandsmykket ikke påsat ordentligt kan limningen (bondingen) slippe emaljen inden for få uger eller måneder. Et tandsmykke, der er påsat rigtigt, kan derimod holde sig ligesom en almindelig fyldning.
  • Skader tandsmykker tænderne?
    Nej. Hos Dentis limer vi tandsmykker på dine tænder med en lim, der er beregnet til formålet. Når smykket tages af igen, vil det ikke efterlade mærker.

  • Hvad koster et tandsmykke?
    Prisen afhænger af, hvilket tandsmykke du vælger. Du kan til enhver tid kontakte os for at høre mere om pris og praktiske forhold.